Saligarda 2023 Logo Gran

5 de Novembre 2023

La Garriga

RECORREGUT

Cursa de 24km

Plànol

Desnivell

Explicació del recorregut

Sortida del pavelló de Can Noguera. Anem cap als pinetons i primera pujada per la Sati i enfilem per la pujada més dreta de la cursa, l’infern de Sta Margarida, fins trobar l’avituallament en arribar a la pista.

Ràpida baixada per l’últim tram de les “muntanyes russes” fins al peu de la pista de St Cristòfol.

Pujada fins l’ermita i, per pista, fins l’Alzina de Can Valls. Avituallament. Gir a l’esquerra cap a la Creu de Can Plans. Trenquem a la dreta abans d’arribar per buscar la Riera de Vallcàrquera i, tot seguit, agafem la pista que ens porta a les Coves del Socau. Corriol per les sureres fins les Carenes d’en Bosch. Tram de baixada i últim ascens fins al punt geodèsic de RocaCentella. Avituallament. Descens i arribada al Turó de Sta Margarida. Avituallament. Últim tram de baixada fins al poble i arribada al pavelló.

Cursa de 13km

Plànol

Desnivell

Explicació del recorregut

Sortida del pavelló de Can Noguera. Anem cap als pinetons i primera pujada per la Sati i flanqueig pels olivars de Ca l’Oliveró fins arribar a la zona d’accés de Sant Cristòfol. Avituallament.

Pujada corriolera fins l’ermita i, seguim per pista fins l’Alzina de Can Valls. Avituallament. Tornada per la Font Ferragosa fins passar per sota el Turó de Sta Margarida. Avituallament. Últim tram de baixada fins al poble i arribada al pavelló.

Curses Marxa Nòrdica 5K i 10K

Plànol (Recorregut no definitiu)

Explicació del recorregut

És un recorregut circular de 1 km al voltant del pavelló i l’àrea esportiva de can noguera, passant pel passeig del congost i  l’esplanada de la doma.  Comparteix Sortida i Arribada amb les curses de la Saligarda Trail tot i que girarà en direcció antihorària. La cursa de 5 km farà cinc voltes al circuit i la de 10 km, deu.

Comparteix