Saligarda 2023 Logo Gran

5 de Novembre

La Garriga

Saligarda Trail 2023

Dies
Hores
Minuts

Benvinguts al Saligarda Trail

Després de la primera edició de la Saligarda Trail, el Club Atlètic Les Tortugues us presentem una segona edició millorant tot el que era millorable i adaptant un format que us va agradar a tothom. Tornem a fer una cursa diürna, tardorenca i en un dels paratges més bonics i desconeguts del Parc Natural del Montseny,  amb sortida i arribada al  nostre poble, La Garriga.

No es tracta tan sols d’una cursa, la Saligarda Trail Fest és un cap de setmana muntanyenc, el 4 i 5 de novembre de 2023, on no només podreu posar a prova els vostres pulmons i les vostres ganes en dues distàncies, 13k o 24k, sinó que corredors i acompanyants podreu disfrutar d’activitats i xerrades, cultura i gastronomia local, molta festa, moltes ganes de passar-ho bé i el bon ambient de germanor que sovint costa de trobar en els grans esdeveniments esportius, sempre amb la muntanya com a denominador comú!!

Seran dos dies collonuts de muntanya!! Amb el culminant en la cursa del dia 5 amb dues curses de 12 i 24km… i pels que volen caminar, atenció perque properament tenim una sorpresa molt marxosa

Què, som-hi? Gaaaaas!

Inscripcions Obertes!

Fitxa de la Cursa

Data:  5 de Novembre de 2023

Sortida:  Cursa de 24km 9:00h   / Cursa de 13km 10:00h

Lloc:  Pavelló de Can Noguera

Entrega de Dorsals: Al mateix pavelló a partir de les 7:30h

Classificacions 2022

Col·laboradors

Organitzadors

Comparteix