Saligarda 2023 Logo Gran

5 de Novembre

La Garriga

Saligarda Trail 2023

Benvinguts al Saligarda Trail

Després de la primera edició de la Saligarda Trail, el Club Atlètic Les Tortugues us presentem una segona edició millorant tot el que era millorable i adaptant un format que us va agradar a tothom. Tornem a fer una cursa diürna, tardorenca i en un dels paratges més bonics i desconeguts del Parc Natural del Montseny,  amb sortida i arribada al  nostre poble, La Garriga.

Com a novetat, aquest 2023 tindrem dues curses de marxa nòrdica, de 5 i 10km amb àrbitres de la FEEC i preparada per a tots els nivells.

 

No es tracta tan sols d’una cursa, la Saligarda Trail Fest és un cap de setmana muntanyenc, el 4 i 5 de novembre de 2023, on no només podreu posar a prova els vostres pulmons i les vostres ganes en dues distàncies, 13k o 24k, sinó que corredors i acompanyants podreu disfrutar d’activitats i xerrades, cultura i gastronomia local, molta festa, moltes ganes de passar-ho bé i el bon ambient de germanor que sovint costa de trobar en els grans esdeveniments esportius, sempre amb la muntanya com a denominador comú!!

Seran dos dies collonuts de muntanya!! Amb el culminant en la cursa del dia 5 amb dues curses de 13 i 24km… i pels que volen caminar amb bastons, dues curses de Marxa Nòrdica!

Què, som-hi? Gaaaaas!

Classificacions 2023

Fitxa de la Cursa

Data:  5 de Novembre de 2023

Sortida:  Cursa de 24km 9:00h   / Cursa de 13km 10:00h

Sortida Marxa Nòrdica: Cursa de 5km/10Km 10:05h

Lloc:  Pavelló de Can Noguera

Entrega de Dorsals: Al mateix pavelló a partir de les 7:30h

Patrocina

Col·laboradors

Organitzadors

Col·laboren a la Marxa Nòrdica

Comparteix