Presentació

Com cada any, la 28ª edició de la Cursa de l’1 de Maig de Les Tortugues tindrà lloc el dimecres 01/05/2024 amb diversos horaris de sortida segons la modalitat.

A les 08:45h donarem el tret de sortida a les curses infantils i a les 10:00h ho faran les curses de 7km i 14km i, novament, la cursa adaptada de 5km per a corredors/es amb mobilitat reduïda.

El lloc de sortida i arribada i, on es trobaran la major part dels serveis, és a l’entorn del poliesportiu municipal de Can Noguera.

Les curses infantils tindran sortides esglaonades per les diverses distàncies segons la categoria. Les curses de 7km i 14km sortiran de la zona esportiva de Can Noguera, es dirigiran cap als carrers del centre del poble on els espera el caliu de la nostra gent, recorreran l’emblemàtic passeig de La Garriga i s’endinsaran al Bosc de Malhivern per retornar, novament, al poliesportiu on finalitza la prova i els estarà esperant un entrepà de la nostra famosa butifarra. Les curses combinen així tant zona urbana com pista de terra en un recorregut carismàtic i ple d’ambient.

Com en l’edició prèvia, volem fer la cursa el més inclusiva possible pel que els circuïts de 7km i 14km estaran degudament senyalitzats per aquells corredors/es amb necessitats especials i la cursa adaptada de 5km només transcorrerà per pista asfaltada. D’aquesta manera apropem l’esport i la nostra vil.la a un major nombre de realitats per seguir creixent, any rere any, en participació i diversitat.

Des de l’organització, us animem a participar en la 28ª edició de la Cursa 1 de Maig – Challenge FinquesLaGarriga una cursa amb història que enganxa i que esdevé una festa tant pels corredors com pels acompanyants.

Salut i cames!!

Presentació Peu

Les fotografíes d’aquesta web son propietat de: Pako Beer, David Blogmaldito, Carlos Sanchez, Montse Niubó, Masjoan i Juanma Díaz.