Presentació

Com cada any, la 26ª edició de la Cursa de l’1 de Maig de Les Tortugues tindrà lloc el diumenge 01/05/2022 amb diversos horaris de sortida segons la modalitat.

A les 08:45h donarem el tret de sortida a les curses infantils i a les 10:00h ho faran les curses de 7km i 14km i, enguany com a novetat, la cursa adaptada de 5km per a corredors/es amb mobilitat reduïda.

El lloc de sortida i arribada i, on es trobaran la major part dels serveis, és a l’entorn de les pistes d’atletisme de La Garriga. Les curses infantils tindran lloc a les mateixes pistes d’atletisme amb sortides esglaonades per les diverses distàncies segons la categoria.

Les curses de 7km i 14km sortiran de la zona habilitada propera a les pistes; es dirigiran cap als carrers del centre del poble on els espera el caliu de la nostra gent, recorreran l’emblemàtic passeig de La Garriga i s’endinsaran al Bosc de Malhivern per retornar novament a les pistes on finalitza la prova i els estarà esperant un entrepà de la nostra famosa butifarra. Les curses combinen així tant zona urbana com pista de terra en un recorregut carismàtic i ple d’ambient.

Enguany volem fer la cursa el més inclusiva possible pel que adaptarem els circuïts, si hi ha corredors que així ho precisen, i afegim una cursa reduïda de 5km que només transcorre per pista asfaltada. D’aquesta manera volem apropar l’esport i la nostra vil.la a un major nombre de realitats per seguir creixent, any rere any, en participació i diversitat.

Des de l’organització, us animem a participar en la 26ª edició de la Cursa de Fons de l’1 de Maig, una cursa amb història que enganxa i que esdevé una festa tant pels corredors com pels acompanyants.

Salut i cames!!

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació!

Patrocina

Presentació Peu

Les fotografíes d’aquesta web son propietat de: Pako Beer, David Blogmaldito, Carlos Sanchez, Montse Niubó, Masjoan i Juanma Díaz.