27aCursa1demaig2023_v1

Reglament

La Garriga, 1 de març de 2024

1. Cursa oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com aquest reglament.

2. Les distàncies a recórrer seran o bé 5km, en el cas de la cursa adaptada, o 7km o 14 km, mesurada i certificada per CTLG. No està permès que un corredor canviï la distància a què s’ha inscrit. Tot corredor participi a una distància en què no s’ha inscrit serà desqualificat. 

3. L’organització podrà modificar el recorregut per causes alienes o de força major.

4. Hi haurà una estora de control addicional durant el recorregut.

5. La sortida i l’arribada serà al complex poliesportiu Can Noguera (zona Can Noguera) de La Garriga en una sola sortida per les tres distàncies llargues. Les infantils surten i arriben de la zona del poliesportiu en sortides esglaonades segons la categoria..

6. Horari:  14 km es donarà la sortida a les 10:00 h i el tancament a les 12:30 h. Per a les curses de 5km adaptada, 7km es donarà la sortida a les 10:15 h i el tancament a les 12:30 h

7. Les inscripcions es tancaran el dia 28 d’abril a les 23:59 hores o en arribar als 850 inscrits.

8. L’ús del xip és obligatori per a poder participar a la cursa. El xip pot ser.:

-D’un sol ùs , preu de la inscripcio cursa 14 kms  20€  l’organitzacio el facilitara el dia de la cursa.
-Amb xip propi, preu de la inscripcio,18€, cal fer constar el numero de registre del xip groc propi en el moment de la inscripció.
-D’un sol ùs , preu de la inscripcio cursa 7 kms  18€ l’organitzacio el facilitara el dia de la cursa.
-Amb xip propi, preu de la inscripcio,16€, cal fer constar el numero de registre del xip groc propi en el moment de la inscripció.

9. El preu de la inscripció inclou els 2€ de l’assegurança d’accidents obligatòria per a tots els participants, contractada per l’organització.La organitzacio ha contratat una assegurança d’accidents per cada un dels participants, el cost d’aquesta assegurança es de 2 Eur per participant inclós a el preu de  l’inscripcio.

10. Cursa puntuable a la lliga Championchip: https://xipgroc.cat/  

11. Per les curses infantils hi ha la possibilitat d’inscripció el mateix dia de la cursa a partir de les 08:00h o bé recollida del dorsal amb inscripció prèvia. En tots dos ca-sos el pagament es realitza el mateix dia de la cursa i és obligatori el DNI i l’autorització signada per l’adult responsable. El preu serà de 3€ per Atleta.

12. Cursa Adaptada: Recorregut totalment asfaltat de 5km gratuïta, premi pel primer i primera classificada. Inscripcions al email: infotortugues@gmail.com 

13. Cursa Inclusiva: Tindrà el mateix recorregut que les curses de 7Km i 14Kms. Inscripcions al web https://curses.lestortugues.cat

14. Hi haurà 1 o 2 avituallaments líquids segons la cursa i controls de dorsal durant el recorregut.

15. Esmorzar, beguda i bossa d’obsequi per a tots els corredors

16. Les categories es regiran per l’any de naixement i sexe.

CATEGORIES CURSES 5km adaptada, 7 km i 14 km MASCULÍ / FEMENÍ
-Vet 65 nascuts 1959 i abans
-Vet 55 nascuts entre 1960 – 1969
-Vet 45 nascuts entre 1970 – 1979
-Vet 35 nascuts entre 1980 i 1989
-Sèniors nascuts entre 1990 i 1998
-Joves nascuts fins a 1997
-Primer local femení i masculí cursa 7 km
-Primer local femení i masculí cursa 14 km

CURSES INFANTILS

“Mini” nascuts 2016 i posteriors  . 400m. aprox. Sortida a les 9:50 – 1 volta al circuit
“Benjamins” nascuts entre 2014-2015 800m. aprox. Sortida a les 9:40 – 2 voltes al circuit
“Alevins” nascuts 2012-2013 1200m. aprox. Sortida a les 9:30 – 3 voltes al circuit
“Infantil” nascuts entre -2010-2011 1500m. aprox. Sortida a les 9:15 – 4 voltes al circuit
“Cadets” nascuts entre 2008 -2009 2000m. aprox. Sortida a les 9:00

17. Premis:

Als 3 primers de la classificació general, tant masculina com femenina de la cursa de 14 km.
Al primer de cada categoria de la cursa de 14 km.
Als 3 primers de la classificació general tant masculina com femenina de la cursa de 7 km.
Als primers locals femení i maculí de la cursa de 7 Kms
Als pimers locals femení i masculí de la cursa de 14 Kms
Al primer masculí i femení de la classificació general de la cursa adaptada de 5km (no compten els guies)

CURSES INFANTILS
Premi per als tres primers de cada cursa (masculí i femení)
L’organització pot demanar el DNI o altre document acreditatiu per comprovar l’edat de l’atleta.

18. Els participants a les curses permeten explícitament que el seu nom, cognoms i sexe apareguin a les llistes tant d’inscripció com a les llistes dels resultats. En el cas de les curses infantils els pares o tutors, al moment de fer la inscripció, accep-ten que els noms dels menors apareguin a les llistes de les classificacions.

19. El dorsal ha de ser visible. Qui no el dugui o el porti malmès no entrarà a la classi-ficació i, per tant, no optarà a cap tipus de premi.

20. L’organització pot demanar el DNI o altre document acreditatiu per comprovar l’edat de l’atleta.

21. Els participants a les curses permeten explícitament que el seu nom, cognoms i sexe apareguin a les llistes tant d’inscripció com a les llistes dels resultats. En el cas de les curses infantils els pares i/o tutors al moment de fer la inscripció accepten que els noms dels menors apareguin a les llistes de les classificacions.
El participant coneix el reglament de l’esdevenimient i es conscient que la responsabilitat recau sobre ell / a matéix pel que  eximeix als organitzadors de la resposabilitat per lesio o accident que pugui ser motivat per la participacio a l’esmenada cursa.
Aixi matéix, en qualitat de pare, mare tutor/a legal o major d’edat responsable, dona el seu consentiment perque la organitzacio pugui recollir imatges de la cursa, publicar-les o reproduir reportatges audiovisuals individual  o be en grup.mentre realitza la cursa o en l’entrega de premis, trofeus posterior, de conformittat amb els criteris reguladors establets a la llei /1982 , de 5 maig, sobre el dret al’honor i a la intimitat personal i familiar, ia la propia imatge.

22  El dorsal ha de ser visible. Qui no el dugui o el porti doblegat no entrarà a la classificació i per tant no optarà a cap tipus de premi.

23. La comissió organitzadora podrà advertir o sancionar tot aquell atleta que es mostri despectiu o incorrecte amb l’organització i/o els atletes.

24.  Les reclamacions es faran per escrit un cop acabada la cursa i la decisió de l’organització serà inapel·lable.

25. L’organització declina qualsevol responsabilitat pel que fa als accidents o altres perjudicis que es puguessin donar, abans, durant o després de la cursa.

26. En cap cas es retornaran els diners de la inscripció, ni tan sols en el supòsit d’haver de suspendre la cursa per mal temps. La bossa del corredor o obsequis solament s’entregaran el dia de la cursa, si un corredor inscrit no pot participar po-drà recollir-ho presentant el seu dorsal el dia de la cursa.

27. No es permet córrer amb mascotes per seguretat de tots els corredors (excepte gos pigall)

28. Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot allò que no sigui con-templat en el reglament de les curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme (www.fcatatletisme.cat) així com la normativa IAAF serà resolt a criteri de l’organització.

29. Mes informació a la nostra web.: https://cursa1demaig.lestortuges.cat

Avis legal: Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en el formulari de reserva s’incorporaran a un fitxer propietat de Chip Timing S.L., amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d’inscripció. A l’enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu perquè es tractin les dades personals amb les finalitats exposades i que passen a ser responsabilitat de l’empresa Chip Timing S.L La pàgina o formulari d’inscripció al qual s’accedeix mitjançant link no és propietat del Club Atletisme les Tortugues, quedant aquesta entitat exempta de qualsevol responsabilitat en cas de fallada o error en el procés de reserva. El C.A Les Tortugues en cap cas es fa responsable del certificat de seguretat del lloc mitjançant el qual es fa la inscripció, sent completament aliè als problemes de seguretat que s’en puguin derivar.