saligarda_logo_gran_transparent

6 de Novembre 2022

La Garriga

Moltes Gràcies!

PROGRAMA

Dissabte 5 de Novembre 2022

Xerrada a càrrec de Eugeni Gil, sots campió d’Espanya de curses de muntanya, corredor de Salomon, al mític cinema Alhambra de La Garriga, que compta amb més de cent anys d’història i és tota una institució al nostre poble. (amb el pack Saligarda Fest, per corredores/es i acompanyants)

Projecció de la pel·lícula “Vivir sin parar” del director Kilian Riedhof; una comèdia dramàtica que ens parla de com l’esforç i la superació en l’esport et poden portar allà on vols arribar, encara que a l’inici sembli impossible. (amb el pack Saligarda Fest, per corredores/es i acompanyants)

Sopar ben parit a l’estil “PASTA PARTY” al pavelló municipal de Can Noguera (amb el pack Saligarda Fest, per corredores/es i acompanyants)

Possibilitat de pernoctar en una zona habilitada per a autocaravanes i campers al costat de la zona de sortida/arribada o també opció de dormir dins el pavelló municipal amb serveis de dutxa i WC (nosaltres us facilitem l’espai, el matalàs i el sac corre a compte vostre).

 

Reserva de places preferent als corredors/es i acompanyants amb pack Saligarda Fest. Si vens a córrer la cursa sense el pack Saligarda Fest i vols fer servir la zona habilitada de pernocta (zona autocaravanes o dins el pavelló) envia’ns un correu electrònic a saligardatrail@lestortugues.cat 

Diumenge 6 de Novembre 2022

Esmorzar previ a la cursa per a corredors i acompanyants amb pack Saligarda Fest al pavelló de Can Noguera i servei de cafè per a tots els corredors/es (tiquet de venda el mateix dia pels acompanyants sense pack)

 

9h sortida del Trail 24km

10h sortida del Trail 12km

10:30h visita guiada al REFUGI ANTIAERI DE LA GARRIGA pels acompanyats dels corredors/es (cal reserva prèvia). Activitat gratuïta.

En finalitzar les curses, entrega de premis i podis

GRAELLADA de butifarres de La Garriga amb seques, embotits, postre i beguda per tots els corredors/es (i pels acompanyants amb pack Saligarda Fest o tiquet de venda el mateix dia)