saligarda_logo_gran_transparent

6 de Novembre 2022

La Garriga

Moltes Gràcies!

Benvinguts al Saligarda Trail

Després de 9 edicions de la nostra tan estimada cursa nocturna de Les Ànimes del Purgatori, el Club Atlètic Les Tortugues us presentem un nou format de cursa diürna, tardorenca i en un dels paratges més bonics i desconeguts del Parc Natural del Montseny,  amb sortida i arribada al  nostre poble, La Garriga.

Amb l’experiència adquirida en 26 anys organitzant curses us convidem a què ens feu confiança en aquesta nova aventura, la Saligarda Trail Fest.

No es tracta tan sols d’una cursa, la Saligarda Trail Fest és un cap de setmana muntanyenc, el 5 i 6 de novembre, on no només podreu posar a prova els vostres pulmons i les vostres ganes en dues distàncies, 12k o 24k, sinó que corredors i acompanyants podreu disfrutar d’activitats i xerrades, cultura i gastronomia local, molta festa, moltes ganes de passar-ho bé i el bon ambient de germanor que sovint costa de trobar en els grans esdeveniments esportius, sempre amb la muntanya com a denominador comú!!

Seran dos dies collonuts de muntanya!! Amb la inscripció podeu escollir si voleu el pack Saligarda Fest de cap de setmana (per corredors/es o per acompanyants) o només la inscripció a la cursa del diumenge dia 6, amb dues distàncies, 12km o 24kms.

Què, som-hi? Gaaaaas!

Classificacions

Fitxa de la Cursa

Data:  6 de Novembre de 2022

Sortida:  Cursa de 24km 9:00h   / Cursa de 12km 10:00h

Lloc:  Pavelló de Can Noguera

Entrega de Dorsals: Al mateix pavelló a partir de les 7:30h

Patrocinadors

Col·laboradors

Organitzadors

Comparteix